Mediation og konfliktløsning/-håndtering

Siden 1995 har jeg medieret i over hundrede konflikter både i erhvervskonflikter og i private konflikter. Jeg blev i 1995 godkendt som mediator af Dansk Forligsnævn (som er omdannet til Foreningen for Mediation og Konflikthåndtering) og siden har mit fokus været på konflikter hvor relationerne er vigtige og betydningsfulde.

Jeg har afholdt talrige workshops om mediation og konfliktløsning for tillidsmænd, erhvervsledere, lærere, psykologer og mange andre faggrupper.

Jeg har medvirket ved flere tv- og radioudsendelser om konfliktløsning såvel som været oplægsholder ved internationale konferencer.

I 2001 stiftede jeg Jysk Center For Konfliktløsning i et forsøg på at efterkomme den stigende efterspørgsel efter kvalificerede, objektive konfliktløsere i både erhvervskonflikter såvel som i konflikter mellem private personer. Klik på nedenstående logo for Jysk Center For Konfliktløsning, og du vil automatisk blive hjulpet videre til Jysk Center For Konfliktløsning, hvor du vil kunne læse meget mere om konfliktløsning og mediation.